KONYA (AA) - Ribat Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Büyük, RİBAT Eğitim Vakfının, Çumra'ya bir öğrenci yurdu yaptıracağını söyledi.

RİBAT Eğitim Vakfı'nı Çumra'dan gelen muhtarların ziyaretinde konuşan Ribat Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Büyük, Çumra'ya önümüzdeki günlerde Ribat Eğitim Vakfının bir yurt yaptıracağını açıkladı.

Çumralılardan ve Çumralı muhtarlardan bu öğrenci yurduna maddi ve manevi yardım beklediklerini belirten Büyük, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Müslümanlar, medyada ve gençlikle bizden hizmet ve ilgili istiyor. Dergimiz var, Ribat bünyesine 4 radyo kattık ama bu yetmiyor, televizyon istiyor, sosyal medyayı yönetecek hizmet istiyor, dünyayı şekillendirecek hizmet istiyor. Çok veballi bir dönemde yaşıyoruz ve çerçevede de her alanda özgün çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz. Çumra'mıza inşaallah bir öğrenci yurdu yapacağız. Önümüzdeki bir kaç ay içinde Çumra'da öğrenci yurdumuzun temelini atarız. Şu anda resmi bütün prosedürleri tamamladık, gerekli ruhsatları aldık"

Yemek ikramıyla devam edilen programda, Çumralı muhtarlara Ribat Aşevinde yapılan çalışmalar hakında da bilgi verildi.