Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, yapılan çalışmalarla ilgili istişarede bulundu.

Fevzi Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcıları Aysel Göncü, Mehmet Selim Polatkan, Osman Uludağ ve birim müdürleriyle birlikte Haliliye İlçesi merkez mahallelerinin muhtarlarıyla bir araya geldi. Mahalle muhtarlarıyla yapılan çalışmalara ilişkin istişarede bulunan Demirkol, muhtarların talep ve önerilerini de not aldı. Gelen taleplerin gereği için toplantıda hazır bulunan birim müdürlerine talimat veren Demirkol’a, mahalle muhtarları hizmetlerinde dolayı da teşekkürlerini iletti. Yapılan toplantıya ilişkin açıklama yapan GAP Muhtarlar Dernek Başkanı ve Yeşildirek Mahalle Muhtarı Ali Demir, “Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte bir araya geldik. Merkez mahalle muhtarlarımızla birlikte güzel bir istişarede bulunduk. Muhtarlar olarak taleplerimizi başkanımıza ilettik. Güzel bir toplantı oldu” ifadelerini kullandı.

Muhtarlarımızın rahat ve huzurlu çalışmasının yerel yöneticilere olumlu şekilde yansıdığına dikkat çeken Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ise "Muhtarlarımız, mahallede bizim gözümüz, kulağımız, elimiz ve dilimiz. Bu vesileyle tüm muhtarlarımıza yapmış olduğu çalışmalarda başarılar diliyorum ve hepsine teşekkür ediyorum. Hizmetin bütünlüğü, hizmetlerin yaygınlaşması amacıyla merkez mahalle muhtarlarımızla sabah saatlerinde bir araya geldik. Zaten muhtarlarımızı zaman zaman ziyaret edip, mahallenin sokaklarını birlikte dolaşıyoruz. Bu sayede Haliliye Belediyesi olarak yaptığımız çalışmaları bizzat yerinde görmüş oluyoruz yine aynı şekilde yapılacak bir hizmet varsa onunla ilgili hep sahadaki ekiplerimiz bunun tespitini yapmak da ve hem de muhtarımızla birlikte o ihtiyacı yerinde tespit etme imkanı buluyoruz. Muhtarlar toplantımızda, çalışmalarımızdan dolayı muhtarlarımız bize teşekkür etti, yapacağımız çalışmaları bir kez daha gözden geçirdik" diye konuştu.