Şeker mesajında şu ifadelere yer verdi:

“On bir ayın sultanı mübarek Ramazan-ı şerif ayına veda etmeninin hüznünü, bin aydan daha hayırlı mübarek Kadir Gecesi’ne ve Ramazan Bayramı’na kavuşmanın huzur ve coşkusunu yaşıyoruz.

Tüm Karamanlı hemşerilerimin ve vatandaşlarımızın kadir gecesini en kalbi duygularımla kutluyorum. Kadir gecemiz mübarek olsun.

İnsanlığın hidayet rehberi yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in inmeye başladığı Kadir Gecesi dinimiz de en faziletli ve en kutsal sayılan bir gecedir.

Yüce Allah (C.C) Kur’an-ı Kerim’de Kadir Gecesi ile ilgili olarak, “Şüphesiz, biz Kur’ân-ı Kadir gecesinde indirdik. Kadir gecesinin ne olduğunu sen bilir misin? Kadir gecesi, bin aydan daha hayırlıdır. Melekler ve Cebrail o gecede, Rablerinin izniyle her türlü iş için iner de iner. O gece, tan yerinin ağarmasına kadar bir esenliktir.” buyurmuştur.

Yine Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) Kadir Gecesi ile ilgili olarak Hadisi Şeriflerinde; “Kim inanarak ve sevabını Allah’tan umarak Kadir gecesini ihyâ ederse geçmiş günahları affolunur.” buyurarak Kadir Gecesinin anlam ve önemini ifade etmişlerdir.

Kadir gecesi, insanları Yüce Allah’ın (C.C) affıyla, insanlığı Kur’an’ın aydınlığıyla buluşturan çok kutsal eşsiz bir gecedir. Bu müstesna zaman dilimini en güzel şekilde ihya etmenin yolu öncelikle; Kur’an’a yönelmek, O’nu en güzel biçimde anlamak ve yaşamak ve hayatın ana gayesi yapmak ve Kur’an-ı Kerim’in aydınlattığı istikamette yürümekten geçmektedir.

Kadir Gecesinin ülkemizin birlik ve beraberliğine, milletimizin huzur ve mutluluğuna vesile olmasını, Yüce Allah’tan niyaz eder, ömrümüzü Kur’an ile aydınlatmak ve bereketlendirmek temennisiyle tüm İslam âleminin ve Milletimizin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyorum.” dedi.