Yalova’da yerde bulduğu 20 bin TL’yi jandarmaya teslim eden işsiz gence 2 küçük altın hediye eden belediye başkanı, kendisine iş sözü de verdi.

Geçtiğimiz günlerde yerde bulduğu 20 bin TL’yi Yalova Jandarma Alay Komutanlığına teslim eden Abdülmelik Abdullah Gül’ü makamında kabul eden Belediye Başkanı Vefa Salman, genci tebrik etti. İşsiz ve borçlu olduğu halde bulduğu paraları güvenlik güçlerine teslim eden Abdullah Gül’e, "Bu yaptığın günümüzde yavaş yavaş unutmaya başladığımız bir haslet. Senin bu yaptığını günümüzde çok az insan yapardı. Sen hem işisiz, hem de borcu olan bir insan olmana rağmen örnek olmayı tercih ettin. Biz de belediye olarak senin bu davranışını ödülsüz bırakmayacağız. Seni işe yerleştireceğiz" dedi.

Ardından gence 2 adet küçük altın hediye eden Başkan Vefa Salman, genç Abdülmelik Abdullah Gül adlı genci ve ailesini tebrik etti. Gül ise, "İşsiz olmam ya da borcumun olması, benim olmayan bir şeyi almamı gerektirmez. Ben parayı bulduğumda aklımdan başka hiç bir şey geçmedi. Hemen götürerek güvenlik güçlerine teslim ettim. Bugün olsa yine aynı şeyi yaparım" diye konuştu.