Edirne Genç Aslanlar Spor Kulübü futbolcuları, Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Harekatı’nda mücadele veren Mehmetçiklere birlik beraberlik mesajı gönderdi.

Formalarını giyerek Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Harekatı’nda mücadele veren Mehmetçikler için kısa süreli kendi aralarında bir maç da gerçekleştiren futbolcular, Edirne’den birlik beraberlik mesajında bulundular.

Edirne Genç Aslanlar Spor Kulübü Yöneticisi Turgut Terzi, “Ülkemiz değişik bir dönemden geçiyor. Bu anlamda biz Evlad-ı Fatihan olarak Edirne’den tüm dünyaya barış, aynı zamanda barışı temin için bütün her şeyini ortaya koyarak çabalayan başta devlet büyükleri ve ordumuz olmak üzere saygı, sevgi minnetlerimizi sunuyoruz” dedi.

“Sosyal aktivite önemli”

Sadece spor değil sosyal aktivitelerin de kulüp için önemli olduğunu belirten Terzi, “Spor kulübü 2015 yılında Edirne’de birlikte spor yapan bir spor kulübünün alt yapısında olan çocukların velileri tarafından kuruldu. Çocukların sadece futbol eğitimi değil sosyal aktivite olarak spor yapmalarıydı. Bir taraftan düzenli spor yapmaları. Özellikle futbol konusunda eğitim almaları. Bir taraftan da her türlü sosyal aktivite. Sinema, şehir gezisi, kendini ifade edebileceği şeklindeki uygulamalar. Bunlar bize çok haz verdi. Çocuklarımızdan geri dönüşüm çok mutluluk verici oldu. Biz veliler spor kulübünün içinde aktif olarak yönetici ve kulüp üyesi olarak yer aldık. 2018 de U-14 grubunda çocuklarımız kendi yaş gruplarında, alt yaşlardan da takviye olarak 3’üncü oldular. Bizim amacımız çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak durmaları en büyük avantaj. Son dönemin en büyük hastalığı olan teknoloji bağımlılığı. Biz veliler çocuklarımızın maçlarından önce ya da maçtan sonra organizasyonlar yapmaya çalışıyoruz. Bugün sabah kahvaltısında buluştuk” şeklinde konuştu.