Ekşioğlu Vakfı Gençlik Kolları Eyüp Sultan Camisi’ndeki sabah namazı buluşmasının ardından bu kez Maltepe Merkez Camisi’nde yatsı namazı sonrası manevi buluşma programı düzenliyor.

Maltepe Merkez Camisi’nde 27 Aralık tarihinde Yatsı Namazı sonrası düzenlenecek olan manevi buluşmada birçok ünlü hafız bir araya gelerek tüm şehitler ve rahmete kavuşmuş tüm Ekşioğlu aile fertleri için Kuran-ı Kerim okuyarak dua edecek. Ekşioğlu Vakfı Gençlik Kolları Başkanı Ercan Ekşi “Vakıf başkanı değerli büyüğümüz Ali Ekşi ve yönetimimiz biz gençlere destek oldukları sürece bizlerin bu faaliyetleri sürekli devam edecektir. Ecdadının geçmişini hatırlamayan onları dualarla yad etmeyen nesiller yok olmaya mahkumdur. Tüm duyarlı halkımızı Kuran ziyafetimize bekliyoruz” dedi.

Ekşioğlu Vakfı Başkanı Ali Ekşi ise “Maneviyatımıza birlik ve beraberliğimizin pekişmesi ve dinimizin yaşanması ve yaşatılmasına katkıda bulunan Eksioğlu Vakfımızın Gençlik kollarını, kadın kollarımızı tebrik ediyor teşekkür ediyorum. Bu manevi buluşmaya tüm halkımızı davet ediyorum” diye konuştu.