KONYA (AA) - Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünce 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen programda, engelli öğrenciler sema ve dans gösterisi yaptı.

Mevlana Kültür Merkezi sema salonunda düzenlenen programda, Karatay Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi özel öğrencileri, "dünya çocukları" isimli farklı ülkelerin danslarının sergilendiği bir gösteri sundu.

Daha sonra sahneye çıkan Adnan Akgül Özel Eğitim Meslek Lisesi öğrencileri de işaret dili ile ilahi sunumu yaptı, başka bir öğrenci sema gösterisi yaptı. Ardından Meram Kozağaç Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencileri de etkinlikte dans gösterileri gerçekleştirdi.

Özel öğrencilerin gösterileri, salonu dolduran vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı. Gösterileri izleyenler, engelli öğrencileri ayakta alkışladı.

Programda, Konya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. 

Etkinliğe, Konya İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, AK Parti Konya milletvekilleri Hüsniye Erdoğan, Milletvekili Ömer Ünal, Vali Yardımcıları Mehmet Usta, Mehmet Öksüz ve engelli aileleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.