Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erciyesevler Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan yeni nesil pazar yerinin hizmete girmesinden sonra bölge sakinlerinin yaşam standardını yükselteceğini söyledi.

Yeni nesil pazar yerinde incelemelerde bulunan Başkan Çolakbayrakdar’a Kocasinan Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Kılıç ve Ali Bulu da eşlik etti. Pazar yerinin inşaat çalışmalarının tamamlandığını belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Tesisimizde vatandaşlarımızın daha rahat bir şekilde alışveriş yapabilecekleri pazar yeri bulunmaktadır. Bunun yanında Cafe Sinan’ımızın yeni bir şubesi burada olacak ve gençlerimize hizmet vereceğimiz Gençlik Kulübü de yer alacak. Ayrıca tesisimizde hanım kardeşlerimiz içinde spor yapabilecekleri bir salonumuz da var. Kocasinan Akademi’nin de eğitim faaliyetlerini yürüteceği derslikler yapıldı. İnşallah en kısa zamanda tesisimizin açılışını gerçekleştireceğiz. Böylelikle tesisimiz, Kocasinan için sosyal-kültürel ve sanatsal anlamda büyük bir kazanım olacak” diye konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan Belediyesi olarak sosyal belediyecilik adına daha güzel hizmetler verebilmek için tesislerimizi birer birer yapıyor ve tamamlıyoruz. Şimdiden tesisimiz bölge sakinlerine, Kayseri’ye hayırlı uğurlu olsun diliyorum” diyerek sözlerini noktaladı.