KIRŞEHİR (AA) - Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Ben sizlere inanıyor, güveniyorum. Türkiye yeni dönemde inşallah hocaların hocası Ahmet Davutoğlu'nun başbakanlığında, sizlerin duasıyla daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir" dedi.

Bozdağ, AK Parti'nin Kırşehir mitinginde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin yeni bir dönemin kavşağında olduğunu belirterek, milletin 7 Haziran'da çizeceği rotanın önemli olduğunu söyledi.

Son 13 yılda Türkiye'nin değiştiğini, dönüştüğünü ve geliştiğini dile getiren Bozdağ, "Türkiye’yi dönüştüren, değiştiren ve geliştiren esas sizin iradeniz. 3 Kasım'da çıkardığınız siyasi istikrar, güçlü iktidar, iyi yönetim ve bunun doğurduğu güvenle Türkiye büyüdü. Kırşehir büyüdü" diye konuştu.

Türkiye'nin istikrarından, güçlü iktidarından, iyi yönetiminden ve bunun doğurduğu güvenden rahatsız olanların bir araya gelip, Türkiye'nin, Kırşehir'in yolunu kesmeye uğraştıklarını ileri süren Bozdağ, şunları kaydetti:

"Bunlara istikrarı, güçlü iktidarı bozduracak mıyız? Allah'ın izniyle siyasi istikrara, güçlü iktidara, iyi yönetime Kırşehirli her zaman sahip çıktı. 2011’de 2-0 diyerek sahip çıktı. 2015’te yine 2-0 diyerek sahip çıkmaya var mıyız?. Ben sizlere inanıyor, güveniyorum. Türkiye yeni dönemde inşallah hocaların hocası Ahmet Davutoğlu'nun başbakanlığında, sizlerin duasıyla daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir. Yolumuz, bahtımız açık olsun. Sizleri Allah’a emanet ediyorum."