YOZGAT (AA) - Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Bu seçim esasında vaatlerin yarıştığı değil, vaatlerin siyasi palavraya dönüştüğü bir seçim olmuştur" dedi.

Bozdağ, Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde, partisinin seçim irtibat bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarıyla Türkiye'nin her yanına hizmet gittiğini söyledi. Yozgat ve ilçelerinin AK Parti ile geliştiğini belirten Bozdağ, 7 Haziran'da yapılacak milletvekili seçiminin her seçimden daha önemli olduğunu dile getirdi. 

Bozdağ, "Bu seçim istikrar devam etsin mi, yoksa istikrar dursun mu, güçlü iktidar devam etsin mi, yoksa güçlü iktidarlar yerine kukla iktidarlar gelsin mi? seçimidir. AK Parti döneminde yapılan çalışmalardan rahatsız olanlar var. Türkiye şantiyeye döndü. Her taraf değişiyor. Bunlardan rahatsızlar. 'Bunun önünü kesmek lazım' diye düşünüyorlar. Fakat bunlara önce Rabbim sonra da milletimiz izin vermez" dedi.

7 Haziran öncesi seçim vaatlerinin havada uçuştuğunu, ancak milletin vaatlere değil hizmete oy verdiğini kaydeden Bozdağ, şöyle devam etti:

"Ben bugüne kadar hiçbir seçim öncesi meydanların böylesi havada uçuşan vaatlere şahit olduğunu görmedim. Kılıçdaroğlu 'şu kadar vereceğim' diyor, Bahçeli durur mu? 'Ben daha çok vereceğim' diyor. Demirtaş 'ben daha çok vereceğim' diyor. Herkes bol keseden dağıtıyor. Bu seçim esasında vaatlerin yarıştığı değil, vaatlerin siyasi palavraya dönüştüğü bir seçim olmuştur."

Bozdağ, konuşmasının ardından seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı.

Açılışa AK Parti Yozgat milletvekili adayları Abdulkadir Akgül, Yusuf Başer, Ertuğrul Soysal ve İskender Minar, İl Başkanı Harun Lekesiz ile partililer katıldı.