Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, “Şişli Belediye Meclisi’nin verdiği kararlara ben de dahil herkes uymak zorundadır” dedi.

Sarıgül, Şişli Belediye Meclis Üyeleri, çocukları Emir Sarıgül ve Ömer Sarıgül ile birlikte geldiği Bolu’da ilk olarak Dağkent Mahallesi’nde bulunan Özel Makbule Ölçen Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Engelli öğrencilerle yakından ilgilenen Sarıgül, çocuklara hediyeler dağıtarak sohbet etti. Sarıgül daha sonra Yıldırım Beyazıt Camii’nde cuma namazı kıldı. Cami çıkışında vatandaşlarla sohbet eden Sarıgül, CHP İl Başkanlığı’nda partililerle bir araya gelerek basın toplantısı düzenledi.

CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karasu, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın da hazır bulunduğu toplantıda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sarıgül, Şişli Belediyesi’nde son zamanlarda ortaya atılan “Şişli’yi Mustafa Sarıgül yönetiyor” iddialarına şu şekilde yanıt verdi:

"Şişli’de 15 yıl belediye başkanlığı yaptım. Belediyelerde ufak tefek sorunlar olabilir. Belediye Meclisi bu sorunları çözme noktasında merkezdir. Belediye meclisinin verdiği kararlara ben yıllarca uydum, her belediye başkanı da meclisin vereceği kararlara uymakla mükelleftir”.