ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, son günlerde meydana gelen trafik kazalarından bazıları, Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarınca kaydedildi.

Görüntülerde, Eskibağlar Mahallesi Üniversite Caddesi'nde tramvay ile minibüsün çarpışması, Yıldıztepe Mahallesi'nde kırmızı ışık ihlali yapan sürücünün kullandığı kamyonetin yana devrildikten sonra tekrar lastiklerinin üzerinde durması, bir kamyonetin yatması ve ardından yeniden düzelmesi, otomobil ile motosikletin çarpışması yer aldı.

Kameralar, Alanönü Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı'nda bir otomobilin tramvay yoluna girmesi sonucu meydana gelen kaza ile Hoşnudiye Mahallesi Cengiz Topel Caddesi'nde bir aracın park halindeki taşıtlara çarpması, Atatürk Caddesi'nde bir aracın yana devrilmesi, bisiklet ile otomobilin çarpışması, yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara otomobil ve kamyonetin çarpmasını da görüntüledi.

MOBESE kameralarına, Yenibağlar Mahallesi Üniversite Caddesi Yunus Emre Yerleşkesi önünde iki aracın karıştığı kaza ile hasarlı ve yaralanmalı diğer kazalar da yansıdı.