ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ile engelli çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Eskişehirspor Kulübü yönetimi ve futbolcularıyla bir araya geldi.

Tuna, yaklaşık 60 kimsesiz ve engelli çocukla birlikte Eskişehirspor Kulübü Tesisleri'nde, Eskişehirspor yönetimi ve futbolcularıyla düzenlenen yemekte buluştu.

Tuna, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kulübü ziyaret ettiklerini belirterek, şunları kaydetti: 

"Engel sadece kafalarda, sevgisizlik asıl engel. Bugün burada bu manzara şunu gösteriyor. Bizim gönlümüzde, kalbimizde kesinlikle hiçbir engel yok birbirimize karşı. Toplumun her kesimini seviyoruz. Engelli vatandaşlarımızın bizde ayrı bir yeri var. Onların sevinçleri bizim sevinçlerimiz, hüzünleri bizim hüzünlerimiz."

Eskişehirspor'a Fenerbahçe maçında başarılar dileyen Tuna, "İlimizin marka değerini yükseltmenizi bekliyoruz. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Eskişehirspor'un her zaman arkasındayız onu her zaman destekliyoruz" dedi.

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan ise Tuna'ya ve çocuklara ziyaretten dolayı teşekkür ederek, bu günü bayram coşkusuyla ve çocuklarla kutlamaktan dolayı memnun olduklarını dile getirdi. 

Konuşmaların ardından Tuna ve Hoşcan, çocuklara Eskişehirspor atkısı ve şapkası hediye etti.