Finlandiya’dan Bodrum’a gelen eğitim uzmanları, Bodrum Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

Bodrum Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Özel Bodrum Küçük Şeyler Anaokulu Kurucusu Erhan Nasırlı, okulun halkla ilişkiler sorumlusu Deniz Çapar ile birlikte Finlandiya’nın Tampere ili eğitim uzmanları Paula Maria Alasuvanto ve Tarja Sirkka Anelma Kinnunen katıldı. Bodrum Belediye Başkan Vekili Mehmet Durmaz tarafından karşılanan eğitimciler, ülkemizdeki eğitim sisteminin yanı sıra Finlandiya’da uygulanan sistem ile ilgili değerlendirmelerini paylaştı.

16 günlük bir inceleme gezisi kapsamında geçtiğimiz eylül ayında Finlandiya’da bulunduğunu kaydeden Özel Bodrum Küçük Şeyler Anaokulu Kurucusu Erhan Nasırlı, “Finlandiya’da özel okul yok; dershane, özel öğretmen ve eve ödev yok. Her şey okulda başlayıp okulda bitiyor. Çocuklar yaparak, uygulayarak, yaşayarak öğrenme yöntemini kullanıyorlar. Finlandiya’dan eğitim uzmanı misafirlerimiz, davetimiz üzerine Bodrum’a gelip okulumuzu ziyaret ettiler” dedi.

Bodrum Belediye Başkan Vekili Mehmet Durmaz ise ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.