Mersin’in Erdemli ilçesinde düğün fotoğrafı hasreti çeken 2 çocuklu çift, 15 yıl sonra yeniden düğün yaptı. Fotoğraf pozları yandığı için hiç düğün fotoğrafları bulunmayan çift pastasını bu kez dijital makinelere poz vererek kesti.

Erdemli Madeni Sanatkarlar Odası Sekreteri Süleyman Saat, hastane bilgi işlem görevlisi eşi Nigar Saat ile birlikte düğün fotoğrafı çekilebilmesi için ikinci kez düğün yapma kararı aldı. Düğün salonu tutuldu, dostlar düğüne davet edildi. Çift 15 yıl sonra yaptıkları ikinci düğünle hem mutluluklarını pekiştirdi, hem de hasret çektikleri fotoğraflara kavuştu.

37 yaşındaki Süleyman Saat, “Düğün fotoğraflarımız olmadığı için eşimle birlikte yeniden düğün yapmaya karar verdik. Tekrar aynı eşimle evlendim. Herkese de öneririm nice daha mutlu yıllara inşallah” dedi.

Nigar Saat ise, “Gerçekten çok güzel bir duygu o anları yeniden yaşamak. Heyecandan anlatılmıyor bile çok güzel bir duygu. Herkes bu duyguyu yaşayabilir. O zamanlardaki şartlarla şimdiki şartlar çok farklı. Çocuklarımız da bize destek verdi. Onlar destek vermeseydi böyle bir şey biraz daha geri planda kalırdı” diye konuştu.

Çiftin 13 yaşındaki kızları Ayşe ile 10 yaşındaki oğulları İbrahim de anne ve babalarına destek olduklarını belirttiler.

Çiftin iki düğününe de katılan vatandaşlardan Ramazan Doğaner ise, “15 yıl önce de arkadaşımızın düğününe iştirak etmiştik. Erdemli halkı olarak biz bugüne kadar böyle bir düğüne hiç şahit olmadık. Biraz da sürpriz oldu. Ben de 17 yıllık evliyim, eşimle yeniden düğün yapar mıyım, bunları yeniden gözden geçireceğim” şeklinde konuştu.

Düğünde dans eden çift çocuklarıyla oynamayı da ihmal etmedi. Düğünün ilerleyen saatlerinde çift, üzerinde 15. Yıl yazılı pastayı da birlikte kesti. Çiftin mutluluğu dijital makinelerin objektifine yansıdı.