Anadolu Gençlik Federasyonu (ANGEF) Sosyal Girişimi olan Geleceğe Artı Gençlik Akademisi bünyesinde “Geleceğe Artı Günleri 2014”, Kasım ayı itibari ile Anadolu Gençlik Federasyonu seminer salonunda yapılacak.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Geleceğe Artı Koordinatörü Yeşim Gürsoy, Geleceğe Artı Günleri 2014‘ü yeni nesil öğrenme metotları ile gençlerin öğrenirken eğlenmelerini, bu sayede de aldıkları eğitimin çıktılarını günlük hayatta uygulayabilecekleri şekilde planladıklarını ifade etti. Uzun süre üzerinde çalıştıkları eğitim projesinde yurtdışı örnekleri incelediklerini ve bu sayede yeni nesil küresel eğitim anlayışını yerele entegre ederek daha sağlıklı sonuçlar veren bir eğitim metodu ortaya çıkardıklarını belirten Gürsoy, “Klasik öğrenme metotlarının dışında tamamen interaktif uygulamalar ile verilecek eğitimlerimize tüm üniversite öğrencileri katılabilir. Kasım ayı içinde hafta sonları yapılacak eğitimimizde inovatif beden dili, etkili konuşma, kariyer planlama, liderlik ve yöneticilik konularını ele alacağız. Eğitimlerimiz ANGEF gönüllülerine tamamen ücretsiz olarak yapılacak ve katılımcılara dört adet Geleceğe Artı sertifikası verilecek” dedi.

Gençlerin insan kaynağı kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmalar yapmak üzere Geleceğe Artı Günleri 2014’ü organize ettiklerini kaydeden Gürsoy, “Eğitim kavramı ile öğrenim arasındaki en büyük fark, eğitimin süresiz ama sürekli oluşu; öğrenimin ise akademik olmasıdır. İşte bu nedenle bilgelik sevgisi kavramıyla yola çıktık. ‘Bilgi güçtür’ dedik. Kurumsal çatımızı kurumsalın içinde profesyonel bir ruhla taşırken amatör davrandık. Her birimiz, kendi alanımızda uzman ve zaman zaman bir araya gelen amatör ruhlu profesyonellerdik. Ortak noktamız, birlik ve beraberlik içinde ama bilindik şeyleri geliştirerek bilinmedik şeyler oluşturmaktı ve bunu başardığımızı düşünüyoruz. Geleceğe Artı Günleri 2014 için www.gelecegearti.com adresini ziyaret edebilir ya da 0 312 911 22 30 numaralı telefondan daha detaylı bilgi alabilirsiniz” dedi.