KONYA (AA) - AK Parti Konya İl Gençlik Kolları üyelerinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun doğum günü dolayısıyla "Yol Mu Dayanır" parçasına çektiği klip, ilgi görüyor.

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri, lise ve üniversite birimleri ile teşkilat üyesi Yemenli öğrenciler, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nun doğum günü nedeniyle klip çekti.

Ömer Karaoğlu'na ait "Yol Mu Dayanır" parçasına çekilen klipte, Erdoğan ve Davutoğlu'nun programlardaki konuşmaları da yer alıyor.

Klip, sosyal medyada büyük beğeni topladı.

- "Onlar çağımızın diriliş erleri"

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Said Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tarihte, ümmet ve milletin dirilişi için verdikleri mücadelelerle değerlerini bir üst seviyeye çıkaran unutulmaz isimlerin bulunduğunu söyledi.

Erdoğan ile Davutoğlu'nun da yıllardır verdikleri emekle ümmete ve millete umut olduğunu vurgulayan Çelik, "Onlar 'çağımızın diriliş erleri'dir. Konya İl Gençlik Kolları olarak bizler için ömürlerini harcayan liderlerimizin doğum günlerini kutlamak adına böyle bir şey yapmak istedik. Dileyenler klibi 'Çağımızın Diriliş Erleri' ismiyle bulabilir."

Klipte, şu sözler yer alıyor:

"Yağmur düştü yolumuza, dolu kar vurdu, dolu kar vurdu. Yiğit, yiğide yanaşmak yine kar oldu, yine kar oldu. Gönül, gönüle değince, yol mu dayanır hey dost, yol mu dayanır? Arif olan söylemişti, bu yol çetindir, bu yol çetindir. Gözümün nuru peygamber, o da yetimdir, o da yetimdir. Omuz omuza verince, yol mu dayanır ey dost, yol mu dayanır? Zaman sevdamıza gebe, asla bükülme, asla bükülme. Elbet bu yol düze çıkar, sakın dökülme, sakın dökülme. Dönüp Hakk'a yürüyünce yol mu dayanır ey dost, yol mu dayanır?"