Aydın’ın Köşk ilçesinde kurulan bir düğün dünürler ve gelin-damat arasında yaşanan anlaşmazlık nedeniyle iptal edildi. Yaklaşık bir yıldır nişanlı olan iki gencin düğünü için başlatılan hazırlık düğün günü iptal edilirken, olayı duyanlar şaşkına döndü.

Edinilen bilgiye göre, Köşk ilçesine bağlı Koçak Mahallesi’nde yaşayan M.B. (26) yaklaşık bir yıl önce Ilıdağ Mahallesi’nde yaşayan Ş.A. (17) ile nişanlandı. Gençler bir yıl süren nişanlılık süresinin ardından 8-9 Kasım 2014 günü yapacakları düğün ile hayatlarını birleştirmeye karar verip düğün tarihini belirleyerek davetiye bastırdı. Köşk ilçesine bir ev düzen genç çift ve ailesi düğün hazırlıklarını tamamlayıp düğün saatini beklemeye başladı.

Kazanların kurulup, düğünün başlamasına saatler kala, kız tarafı ile oğlan tarafı arasında çeşitli nedenlerle anlaşmazlık çıktı. Düğüne saatler kala alınan ayrılık kararı üzerine kız tarafı genç çift için düzülen evden eşyalarını avukat aracılığı ile aldı. Kız tarafı, son dakikada aldıkları ayrılık kararının damadın resmi nikah yapmadan evlenme talebi olduğunu belirtirken, damat da kız tarafını her şeyi maddiyat olarak düşünmekle suçladı.