Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezleri’nde çalışan gençlik liderleri için ’Gençlik Merkezleri Değerlendirme Toplantısı ve Gençlik Liderleri Gelişim Eğitimi’ programı düzenlenecek. 22-26 Aralık tarihleri arasında Antalya’da yapılacak toplantıda gençlik liderlerine ’Yeni Türkiye’ vizyonu anlatılacak.

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün Antalya Manavgat’ta düzenlediği ’Gençlik Merkezleri Değerlendirme Toplantısı ve Gençlik Liderleri Gelişim Eğitimi’ programına, gençlik merkezlerinde görev yapan 800 gençlik lideri katılacak. Eğitimde gönüllülük, liderlik ve gençlik liderliği, Anadolu liderlik modeli eğitimi, liderlik becerileri,ergen psikolojisi ve ’Yeni Türkiye’ vizyonu ile birlikte yaşama kültürü konuları işlenecek.

Ayrıca 2014 yılı faaliyetlerinin değerlendirileceği toplantı sonunda, 2015- 2016 yıllarında gerçekleştirilecek faaliyetler de ele alınacak. Yapılacak bu değerlendirmede, yeni açılacak 162 gençlik merkezi ve 1 milyonu geçmesi beklenen yeni üye sayısı dikkate alınarak, yeni bir vizyon belirlenecek.