KAYSERİ (AA) - Gümüşhane'de nakliye şirketine ait kamyonun dereye yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden 3 kardeşin cenazesi Kayseri'de toprağa verildi.

Kardeşler Mustafa (13), Malik (16) ve Yusuf Can Şahingöz (23) için Hunat Camii'nde öğle vakti cenaze namazı kılındı. Cenaze namazında Kartal Endüstri Meslek Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi Malik Şahingöz'ün sınıf arkadaşları da saf tuttu. Malik'in tabutunu bir süre sınıf arkadaşları taşıdı.

Cenazeler, İldem Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Törende, Şahingöz kardeşlerin ailesi ve yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Malik Şahingöz'ün sınıf arkadaşı Mert Ali Şahinkaya, "Malik çok iyi bir insandı ve şehirler arası yolculuk yapmayı severdi. Ağabeyi evden eve taşımacılık yaptığı için zaman zaman hem ona yardım etmek hem de gezmek için onunla giderdi. Bu sefer de Trabzon'a eşya götürmüşler. Bize ağabeyiyle gideceğini söylemişti, tekrar dönemedi. Keşke yaşasaydı. Onu çok özleyeceğiz" diye konuştu.

 Yusuf Can Şahingöz'ün kullandığı 38 LD 932 plakalı nakliye şirketine ait kamyonun önceki gün Gümüşhane'de dereye yuvarlanması sonucu 4 kardeşten 3'ü hayatını kaybetmiş, 1'i yaralanmıştı.