YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesinde bir restoran sahibi, terör örgütüne karşı mücadele yürüten güvenlik güçleri ile dayanışma sergilemek amacıyla polis, asker ve şehit ailelerine ücretsiz hizmet vermeye başladı.

Lokanta sahibi İbrahim Civelek, işletmenin önündeki tabelaya, ''Polise, askere sevdamız büyük. Vatanımızı koruyan bütün askere, polise ve şehit ailelerine ücretsiz hizmet vermekten gurur duyarız" yazısı yazdırdı.

Civelek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her türlü terör olayına derinden üzüldüklerini söyledi.

Terör saldırılarına tepki amacıyla polis, asker ve şehit ailelerine ücretsiz hizmet verme kararı aldıklarını bildiren Civelek, "Ülkemizde yaşanan terör olayları bizleri derinden üzdü. Sorgunlu hemşehrimiz astsubay Nusrat Atmaca'nın da şehit olmasından sonra teröre tepki göstermek için böyle bir uygulama başlattık" dedi.

Polis, asker ve şehit ailelerinin lokantada ücretsiz yemek yiyebileceğini belirten Civelek, "Vatanımızı koruyan asker ve polisimiz ile şehitlerimizin aileleri, lokantamıza gelerek istediklerini ücretsiz olarak yiyebilirler. Onlar bizim baş tacımız. Biz bugün yatağımızda rahat uyuyabiliyorsak onların sayesinde. Onlara bizim büyük borcumuz var. Bu borcumuzu en azından bu şekilde ödemek istiyoruz" diye konuştu.

Şehit babası Osman Atmaca ise uygulamadan dolayı memnun olduklarını dile getirerek, işletme sahibine teşekkür etti.