Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Aktif İşgücü Dairesi Başkanı Volkan Öz ve İstihdam Uzman Yardımcısı Gökay Dağ, 2018 yılı 1. Dönem İl İstihdam ve Mesleki Eğitim toplantısına katılmak Hakkari’ye geldi.

Toplantı öncesi Hakkari Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünü ziyaret ederek, çalışanları hakkında bilgi alan Öz, daha sonra Hakkari Vali Yardımcısı Mehmet Nurullah Karaman başkanlığında yapılan Hakkari İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısına katıldı. İlin istihdam politikalarının görüşüldüğü toplantıda, Vali Yardımcısı Mehmet Nurullah Karaman’ın açılış konuşmasının ardından İş ve Meslek Danışmanı Cahit Akbaş, 2017 yılı faaliyetleriyle ilgili bir sunum yaptı.

Faaliyet, denetim raporları ve engelli, eski hükümlü projelerinin görüşüldüğü toplantının sonunda, Daire Başkanı Volkan Öz tarafından 2018 yılı istihdam teşvikleri konusunda kurul üyelerine bilgi verildi. Toplantı; İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Osman Kızılban, Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Kızılkaya, İstihdam Uzman Yardımcısı Gökay Dağ, Bedensel Engeliler Derneği Başkanı Mesut Keskin ve kurul üyelerinin iyi dilekleri ile sona erdi.

Toplantı sonrası Aktif İşgücü Hizmetleri Daire Başkanı Volkan Öz, İstihdam Uzman Yardımcısı Gökay Dağ, Hakkâri Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Kızılkaya ve Hakkâri Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Yardımcısı Ensar Dündar, Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim’i makamında ziyaret ettiler. Öz, esnafı da ziyaret etti.