Hatay’ın Dörtyol ilçesinde belediye tarafından 2. Off-Road Şenliği düzenlendi. Özel olarak hazırlanan parkurda sporcular birincilik için kıyasıya yarıştı.

Yeşil Mahalle Hurmalık mevkisinde özel olarak hazırlanan alanda yapılan etkinliğe başta Adana, Konya, Kilis, Osmaniye, Niğde, Mersin, Kayseri, Kahramanmaraş olmak üzere çeşitli il ve ilçelerden gelen off-road kulüpleri üyeleri katıldı. Belediye Başkanı Yaşar Toksoy yaptığı konuşmada, İlk Kurşun Off-Road Şenliği’nin ikincisini düzenlediklerini belirterek, "Öncelikle geçtiğimiz yıldan kalan eksikliklerimizi bu yıl tamamladık. Bundan sonra artık Dörtyol İlk Kurşun Off-Road Şöleni artık bu Türkmen ilçemizde geleneksel hale gelmiştir. Hep birlikte uzun yıllar bu etkinliğin hepimizin sahiplenmesiyle devam edeceğine inanıyorum” dedi.

Başkan Toksoy’un startını verdiği yarışlara katılan 60 pilot, birincilik için zamana karşı zorlu arazide mücadele ettiler. Yoğun ilgi gören yarışlarda vatandaşlar, pilotların toprak ve engelli parkurda verdikleri mücadeleyi keyifle izlediler. Gün boyu süren yarışlar sonunda dereceye giren kulüplere ve pilotlara kupaları törenle verildi.