KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, 2. Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı ve Kartal Vakfınca asker ailelerinin desteğiyle, geliri hava şehitleri yakınları ve gaziler için kullanılmak üzere kermes düzenlendi.

Orduevi'ndeki kermeste, aralarında imzalı forma ve top, pasta, börek, süs ve mutfak eşyaları ile uçak maketlerinin de bulunduğu ürünler satışa sunuldu.

Kermes için Fenerbahçe Kulübü, futbolcuların imzaladığı birer forma ve futbol topu, Galatasaray Kulübü ise imzalı forma hediye etti. İmzalı formalar, 400 liradan satışa sunuldu.

Kayseri Valisi Orhan Düzgün ve eşi Gül Düzgün, Garnizon Komutanı ve 2. Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanı Tümgeneral Ali Demiral ve diğer davetliler, kermesten alışveriş yaptı.

Vali Düzgün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kermese katkı verenlere teşekkür etti.

Kartal Vakfının gazi ve şehit yakınlarının acısını paylaştığını, motivasyonlarını yüksek tutmak amacıyla birçok sosyal etkinlik düzenlediğini dile getiren Düzgün, ''Hava Kuvvetlerinde görevli subaylarımızın hazırladığı kermesi destelemek için bir araya geldik. İnşallah bu kermesten elde edilecek gelirlerle gazilerimize, şehitlerimizin yakınlarına destek sağlanacak'' dedi.

Kermes, yarın sona erecek.