YOZGAT (AA) - Yerköy'de hayırsever tarafından İmam-Hatip Ortaokulu ve Lisesinde okuyan 460 öğrenciye hediye paketi dağıtıldı.

Hüseyin Erbaş İmam-Hatip Ortaokulunda gerçekleşen törene İlçe Kaymakamı Nevzat Şengök, Yozgat Kraft Torba A.Ş. Genel Müdürü Recep Şakı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz ve İlçe Müftüsü İbrahim Şahin katıldı.

Kaymakam Şengök,AA muhabirine yaptığı açıklamada, hayırsever iş adamı Bilal Şahin’in kendi imkanları ölçüsünde insanlara yardım etmeye çalıştığını söyledi.

Daha öncede iş adamının öğrencilere yardım yaptığını ifade eden Şengök, “Hayırsever iş adamı Bilal Şahin bey, Yerköy ilçemize ve diğer ilçelere yaptığı hayır hizmetlerini biliyoruz ve kendisine teşekkür ediyorum. Her insan elindekini hizmet için dahi olsa harcayamaz ama Bilal Şahin bey ise çok sayıda hayır hizmetlerinde bulunmuş ve halen bulunmaktadır. Yerköy ilçemizde bulunan Kız Kuran kursunun genel bakım ve onarım işleri yanı sıra çevre düzenlenmesi işlerini üstlenip yaptırdı. Bununla da kalmayıp, Kuran Kursunda bulunan 21 kız öğrencimizi tüm masraflarını karşılayarak Umre’ye gönderdi" dedi.

Şengök, yapmış olduğu yardımlardan dolayı Bilal Şahin'e teşekkür etti.