KAYSERİ/YOZGAT (AA) - Şırnak'ın İdil ilçesinde bölücü terör örgütüne yönelik operasyonda şehit düşen özel harekat polisi Muzaffer Tufaner'in (43), evine acı haber ulaştı.

Kayseri'nin Talas ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi'nde yaşayan şehidin eşi Menduha Tufaner'e acı haber, Kayseri Emniyet Müdürlüğü yetkililerince verildi.

Şehidin evinin balkonuna Türk bayrağı asıldı. Acı haberi alan yakınları da eve gelerek Menduha Tufaner ile çocuklarını sakinleştirmeye çalıştı.

- Şehidin babaevi de yasa büründü

Şehidin Yozgat'ın Yerköy ilçesine bağlı Sarayköy köyünde yaşayan babası Ali ile annesi Ayten Tufaner'e ise acı haber, İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök ve İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar tarafından verildi.

Şehidin babaevine Türk bayrağı asıldı, yakınları aileye taziye ziyaretlerinde bulundu.

Şehidin annesinin iki gün önce anjiyo olduğu, kardeşi Ramazan Tufaner'in de Malatya'da polis memuru olarak görev yaptığı öğrenildi.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü kadrosunda olan ve geçici görevle Şırnak'ın İdil ilçesine gittiği kaydedilen şehit Tufaner'in, Nisanur, Ahmet ve Ali isminde 3 çocuğu bulunduğu belirtildi.