Afrika ülkelerine yapmış olduğu yardım organizasyonları ile büyük takdir toplayan İhlas Vakfı aynı zamanda bu ülkelerden gelen gençlere Türkiye’de de destek vermeye devam ediyor.

Afrika’nın en geniş ülkelerinden biri olan ancak yüzölçümüne göre az bir nüfusa sahip olan ülkesi Moritanya’dan ülkemize üniversite tahsili için gelen gençlere kapılarını açan İhlas Vakfı, onların yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.

Her yıl ülkemizdeki Moritanyalı gençlerin bir araya gelerek yaptıkları toplantılarına bu yıl İhlas Vakfı ev sahipliği yaptı.

Bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayan Moritanyalı gençler Türkiye’deki günleriyle ilgili anılarını birbirleriyle paylaşırlarken aynı zamanda gelecek planlarıyla ilgili düşüncelerini de aralarında değerlendirdiler.

İhlas Vakfı’nın kendilerine sunmuş olduğu misafirperverlikten dolayı oldukça memnun olduklarını dile getiren Moritanyalı gençler, vakfın Moritanya’da yapmış olduğu hizmetlerden ve kurban organizasyonlarından dolayı da müteşekkir olduklarını söylediler.