“Çocuk Umuttur, Sevgidir, Ülkenin Geleceğidir” sloganıyla yola çıkan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 12’inci spor tesisini Kazım Karabekir Mahallesi’ne yaparak çocuk ve gençleri sevindirdi.

Spor yatırımlarına devam eden İlkadım Belediyesi, 4 yıl içerisinde 12’nci tesis olan Kazım Karabekir Mahallesi Spor Tesisi ve Çocuk Oyun Alanı’nı tamamladı. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, tesisi gezerek son rötuşları kontrol ederken mahalle sakinlerinin de öneri ve taleplerini dinledi. Yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Tok, çocuklarla da yakından ilgilenerek oyunlarına eşlik etti.

“İlkadım’da spor kapımızın önünde”

Özellikle spor tesislerini mahalle aralarına indirgeyen projelere imza atan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “ ‘Çocuk Umuttur, Sevgidir, Ülkenin Geleceğidir’ sloganıyla yarınımızın geleceği yavrularımıza sağlıklı bir yaşamın yolunu açmayı amaçlıyoruz. Bu amaçla ilçemizin her köşesinde mutlaka bir spor tesisi ve alanı olmasına özen gösteriyoruz. Çocuklarımız evimizin olduğu sokaklarımızda spor yapma imkanı bulurken anne ve babalar olarak bizlerde içimiz rahat bir şekilde yavrularımızı sporla buluşturma şansı buluyoruz. 4 yıl gibi kısa bir sürede 12 halı saha ve 50’ye yakın çocuk parkını vatandaşlarımızla buluşturduk. Son olarak Kazım Karabekir Mahallemizde yapımı tamamlanan bu halı sahamızın da hayırlı olmasını dilerim. Yarınlarımızın umudu çocuklarımıza bu güzel alanı hediye etmekten onur duyuyorum” dedi.

Kazım Karabekir Mahallesi’nde yapımı tamamlanan tesis; halı saha, çocuk oyun alanı, spor kondisyon alanı, soyunma odaları, idari bina ve yeşil alandan oluşuyor. 2291 metrekare alana inşa edilen kompleks, mahalle sakinleri içinde sosyal bir alan olarak hizmet verecek.