TBMM Başkanlığı seçim sürecinde yeniden Başkanlık Divanı Katip Üyeliği için aday gösterilen AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, bu göreve yeniden seçildi.

AK Parti Grup Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım’ın başkanlığında bugün yaptığı grup toplantısının ardından, basına kapalı gerçekleştirilen bölümde, TBMM Başkanlık Divanı üyeleri ve grup yönetimi için seçimler yapıldı. Buna göre, halen TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi olan Kütahya Milletvekili İshak Gazel yeniden seçildi.

Seçimlerin ardından konuşan Gazel, "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım ve AK Parti’mizin yetkili kurullarının teveccühüyle yeniden TBMM Başkanlık Divanı Üyesi seçildim. Tarafımıza tevdi edilen bu önemli görevi layıkıyla yapmak için büyük gayret göstereceğimden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Şahsımıza değil Kütahyamıza verildiğini düşündüğüm bu önemli makam için herkese bir kez daha gönülden teşekkür eder, Kütahyamıza ve ülkemize hayırlar getirmesini dilerim" ifadelerini kullandı. (EFE)