ANKARA (AA) - Türk Telekom Grubu Kurumsal Satış Genel Müdür Yardımcısı Kadir Boysal, Türkiye’deki irili ufaklı her şirketin küresel rekabette yanlarında olacaklarını belirtti.

Boysal, bir otelde düzenlenen "İşinin Liderleri Zirvesi"nin açılışındaki konuşmasında, Türk Telekom’un 1 milyondan fazla müşteriye ve iş ortağına hizmet verdiğini, ekonominin bel kemiği olan otomotiv ve bankacılık sektörlerindeki şirketlerle çalıştıklarını söyledi.

Türk Telekom’un 7 yıl üst üste sektörün en değerli markası seçildiğini dile getiren Boysal, hizmetlerin arkasında sağlam ve güvenilir altyapı olduğunu kaydetti.

Son 10 yılda 20 milyar lirayı aşan yatırımla Türkiye ekonomisine katkı yaptıklarını ifade eden Boysal, 4,5G’ye yaptıkları yatırımla hızlı ve yaygın hizmeti kesintisiz sağlayacaklarını belirtti. Güvenli, kesintisiz ve her noktada iletişime ihtiyaç olduğuna işaret eden Boysal, bu nedenle Türk Telekom'un güçlü altyapısıyla her il ve ilçede hizmet sunduğunu dile getirdi.

Küresel rekabette teknoloji kullanımının çok önemli olduğunu, şirketlerin Türk Telekom'un altyapısı üzerinden geleceğe hazırlandığını anlatan Boysal, "Türkiye’deki irili ufaklı her şirketin küresel rekabette yanında olacağız" dedi.