Beşiktaş Belediyesi, yılbaşında İstanbulluları ağırlamak için hazırlıklarını yapmaya başladı. Nispetiye Caddesi’ne 20 metrelik dev yılbaşı ağacı konulurken, ilk defa kullanılacak “video mapping” sistemi ile Akmerkez binaları ve diğer binaların dış cepheleri dev birer ekran olacak. Ünlü sanatçı Kenan Doğulu’nun şarkılarıyla coşturacağı gecede Zeki Müren’in hologramı da İstanbullu’larla buluşturulacak.

Beşiktaş, yılbaşı gecesi eğlencenin merkezi olmaya hazırlanıyor. 31 Aralık Çarşamba günü yaklaşık 500 bin istanbullu’yu ilçede ağırlamayı hedefleyen Beşiktaş Belediyesi hazırlıklara başladı.

Akaretler, Barbaros Bulvarı, Çırağan Caddesi, Nispetiye Caddesi başta olmak üzere Beşiktaş’ın ana arterleri süslendi. Cadde süslemelerinde milyonlarca led kullanılırken, Nispetiye ve Çırağan caddelerinde yüzlerce ışıklı tak kuruldu. Kutlamalar kapsamında Nispetiye’ye iki dev led ekran yerleştirildi. Yeni yılın simgesi olan 20 metrelik yılbaşı ağacı da Nispetiye Caddesi’ndeki yerini alacak.

Yine ilk defa kullanılacak “video mapping” sistemi ile Akmerkez binalarını ve diğer binaların dış cephe yüzeylerini dev birer ekran olarak kullanılacak.

KENAN DOĞULU, YILBAŞINDA COŞTURACAK

Kutlamalarda Nisbetiye Caddesi’ni trafiğe kapatılırken, Bebek yokuşu ile Tepecik Yolu ayrımı arasındaki bölüm, saat 18:00’dan itibaren kutlamalara ev sahipliği yapacak. Buradaki restoranlar kırmızı halı serilmiş yola bistro ve ısıtıcılarını çıkartarak eğlenceyi Nisbetiye Caddesi’ne taşıyacak.

Saat 18.00’den itibaren sahne alacak olan DJ’ler, Beşiktaşlıları coşturmaya başlayacak. Ana sahnemiz Akmerkez’in karşısındaki Zeytinoğlu Caddesi’nin girişinde kurulacak olan ana sahnede ise 21.00’de Ozan Doğulu, 23.00’te ise kardeşi Kenan Doğulu sahne alacak.

GECEDE ZEKİ MÜREN SÜPRİZİ

Saatler 00.00 olduğunda geri sayım Akmerkez’in kulelerinden gerçekleştirilecek. Havai fişek gösterileriyle renklenecek olan gecede sanat güneşi Zeki Müren’in hologramı da Beşiktaşlılarla buluşturulacak.