Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, temaslarda bulunmak üzere geldiği Siirt’te esnafı ziyaret etti. Çetin, halkın huzur ve güvenliği için tüm önlemlerin alındığını söyledi.

Orgeneral Çetin, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Salih Karataş, Siirt Valisi Ali Fuat Atik ve Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın ile Güres Caddesi esnafını ziyaret etti. Orgeneral Çetin, esnaf ziyareti sırasında 2014 yılında Ankara’da vatani görevini yaptığı sırada yanında haberci olduğu öğrenilen Burak Işıktaş adlı Siirtli esnafla karşılaştı. Çetin, Işıktaş’ın çay davetini kırmayarak iş yerini ziyaret etti. Çetin, alınan güvenlik önlemleriyle ilgili de esnafı bilgilendirdi.

"Allah huzurunuzu artırsın, Allah vatandaşlarımızın desteğini, hayır duasını eksik etmesin" diyen Orgeneral Çetin, askeri, polisi, esnafı, çiftçisi, zanaatçı ve vatandaşların gayretiyle güvenlik önlemlerinin alındığını söyledi. Çetin, "Terör olmadan, insanların huzuru bozulmadan hayatını idame etmeleri bizim en büyük hedefimizdir. Bakın Türkiye çok güzel bir huzur ortamında, daha da artması hepimizin sayesindedir" dedi.

Orgeneral Çetin, daha sonra Vali Atik ve basın mensuplarıyla sohbet etti.