Adıyaman’ın Kahta ilçesinde 2017-2018 okul spor faaliyetlerini planlamak için Kahta Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından istişare toplantısı yapıldı.

Okul spor faaliyetlerini planlama toplantısına Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Fikret Keleş, Kahta Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Çiçek, Kahta Gençlik Merkezi Müdürü Nebi Bulut, ilçe Milli Eğitim Müdürü Halil Tunçmen, Milli Eğitim Şube Müdürü Selahattin Öztürk, okul sporları il temsilcisi Zeynel Abidin Deneri, ilçe temsilcisi Mustafa Akgül, beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörler katıldı. Toplantıda il genelinde okul sporlarında iyi bir noktaya geldiklerini vurgulayan Kahta Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe müdürü Mustafa Çiçek, “İl genelinde okul sporlarında iyi bir noktaya geldik. İyi bir yerde olmamızda en önemli etken beden eğitimi öğretmenlerimizin ve idarecilerimizin çocukları spora yönlendirme iyi çaba göstermeleridir. Bu zorlu şarlarda gösterdikleri çalışmalardan dolayı beden eğitimi öğretmenlerimize ve antrenörlerimize teşekkür ediyorum. Her zaman onların yanında olacağız” dedi. Okul sporları faaliyetinin amacının yetenekli gençleri keşfetmek ve gençleri uyuşturucu maddelerden uzak tutmak için spor adamlarına ve bizlere büyük görevler düştüğünü belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, “Okul Sporları faaliyetleri bizim için çok önemli bir etkinliktir. 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında ilçe milli eğitim müdürlüğü ile birlikte gerçekleştireceğimiz çok güçlü bir spor faaliyetidir. Okul sporları faaliyetinin amacı, yetenekli gençleri keşfetmek ve daha fazla gence ulaşmak, gençleri uyuşturucu maddelerden ve kahve köşelerinden uzak tutmak için spor adamları olarak sizlere ve bizlere büyük görevler düşmektedir. Beden eğitimi öğretmenlerimiz, antrenörlerimiz ve ilçe müdürlüğümüzle birlikte gençliğe sahip çıkmak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Tunçmen ise "Okul Sporları faaliyetleri bizim için önem arz ediyor. Çünkü birçok gencimiz spor yaşamına okulda başlıyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak okul sporları faaliyetlerine desteklerimiz olacaktır” diye konuştu.