Kırşehir’in Kaman İlçesi Belediye Başkanı Erhan Talu, düzenlediği basın toplantısında Kaman İlçesinde projelerde maddi sıkıntılar çekilmesine rağmen projeleri başarı ile tamamladıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Talu, “Göreve başladığımız günden beri çalışmalarımız devam etmekte, 2017 yılı içerisinde birçok projenin yapımına imza attık. Projelerin yapım aşamasında maddi sıkıntılar çekmemize rağmen hepsini başarılı bir şekilde tamamladık.

Kaman’ da öğrenciler yurt yönünde büyük sorun yaşıyordu İlçemiz çiftlikli mahallesinde bulunan mülkiyeti başkanlığımıza ait eski atıl halde olan binanın onarımını tamamlayıp 110 yataklı öğrenci evi hizmete başladı" dedi.

2009-2017 yılları arasında 400 bin metre kare kilit parke taşı ile yol ve kaldırım uygulaması ile 13 bin metre kare sıcak kaplama asfalt çalışmasının yapıldığını söyleyen Talu, "İnşallah 2018 çalışma sezonunda yollarımızı ve kaldırımlarımızı uygun hale getireceğiz. Belediye binası, Kaman Kent Merkezi Kentsel dönüşüm projesi, arıtma tesisi, İmar çalışmaları, enerji hatlarının yer altına taşınması, numarataj çalışması, beton elemanları üretim tesisi kurulması, kanalizasyon hattı döşemesi, güneş enerjisi ile aydınlatma yapılması, yenilenebilir enerji, gasil hane binası, sosyal tesisler ve kapalı pazar alanı gibi birçok projeye imza attık. Hizmet getirmede, Kredi kullanımında adeta önümüzü tıkadılar, Üvey evlat muamelesi gördük. Verilen sözler tutulmadı. Siyasi gerginlik istemediğimiz için bu konuları gündeme getirmedik”diye konuştu.