Artvin’in Borçka ilçesindeki Karagöl doğaseverlere sürpriz yaptı.

Hafta sonu tatilini geçirmek üzere Borçka ilçesindeki Karagöl’e gelen bir grup Rizeli, bağlamalarıyla yılın ilk kar düşmesi ile renk cümbüşleri arasında kalan doğa harikası Karagöl’e hayran kaldı. Karagöl, misafirlerini yine büyüledi. Rizeli doğaseverler kar yağışına aldırmadan horon oynadılar.

Fotoğraf tutkunlarından Yusufeli ilçesinde görev yapan Sosyal Bilgiler Öğretmeni Ümmühan Özcan, Antalyalı olduğunu belirterek "Sonbaharın yüzüne kar yağışı güzel bir görüntü katmış belki soğuk ama her şeye rağmen çok güzel bir ortam var. Şu an kar yağması bile ortaya şık bir hüzün çıkarıyor. Etkinliği düzenleyen arkadaşlardan Soner, Songül, Yasin ve Elif arkadaşımıza bu ortamı bize sağladıkları için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Artvin Çoruh Üniversitesinden Yardımcı Doçent Şule Ceylan ise, manzaranın çok güzel olduğunu belirterek şunları söyledi: "İlk defa karlı halini görüyorum manzara gayet güzel, bir tek biz geldik diye düşünmüştük fakat ortam çok kalabalık sıcak bir atmosfer var. Biz sonbaharın manzara görüntüsü için gelmiştik fakat kar yağışı cümbüşüne denk geldik. Kar yağışı bizleri yıldırmadı öğrencilerimizle birlikte eğlencemizi ve mangalımızı eksik etmiyoruz.“