KARAMAN (AA) - Karaman'da yaşayan Ramazan Bozkurt, Suriye'de olduğu iddia edilen eşi ve çocuğunun bulunması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'na mektup göndererek, yardım istedi.

Kazımkarabekir ilçesindeki özel bir öğrenci yurdunda aşçı olan Bozkurt (29), gazetecilere yaptığı açıklamada, 10 Ekim'de kaybolan eşi Hülya Tuğba Bozkurt ve 2 yaşındaki oğlu Yiğit Alp'e ulaşabilmek için çevresindeki Suriyeli ailelerden yardım istediğini söyledi.

Bu kişilerin de Suriye'deki akrabaları aracılığıyla eşi ve oğluna ulaşmaya çalıştığını belirten Bozkurt, tüm çabalara rağmen sonuç alamadıklarını vurguladı.

Eşi ve çocuğunun bulunması için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'na mektup göndererek yardım istediğini dile getiren Bozkurt, "Eşim ve çocuğumun hayatından endişe ediyorum. Devlet büyüklerimizden ricam çocuğumun bir an önce bulunmasıdır. Cumhurbaşkanımızdan, Başbakanımızdan yardım talep ediyorum" dedi.

 Bozkurt, bir yıldır ayrı yaşadığı ve 10 Ekim'de kaybolan eşi ve çocuğunun bulunması için 21 Ekim'de yetkililerden yardım istemişti. Eşinin, geçen yıl, ailesinin yaşadığı Muğla'nın Dalaman ilçesine taşınmak istemesi nedeniyle aralarında anlaşmazlıklar çıktığını ve ayrı yaşamaya başladıklarını kaydeden Bozkurt, Denizli'deki kız kardeşinin yanına giden eşinin, oğlunu da yanına alarak 10 Ekim'de ortadan kaybolduğunu anlatmıştı.