Balıkesir’in Gönen İlçe Kaymakamı Faruk Bekarlar; ilçede devam etmekte olan yatırımları gezdi.

İlk olarak Reşadiye Mahallesi Kuva-i Milliye Caddesi üzerinde 370 metrekare inşaat alanına sahip Sosyal Güvenlik Kurumu İdari binası inşaatını gezdi. SGK Gönen Müdürü Yusuf Hanefioğlu’ndan inşaat ile ilgili bilgiler aldı.

Hanefioğlu; " 31 Temmuz 2017 tarihinde ihale edilen ve 15 Eylül tarihinde yer tahsisi yapılan Gönen SGK İdari binası, 1900 metrekare alan içerisinde 370 metrekare inşaat alanına sahip, bodrum dahil üç kat üzerinden yapılacak. Altı ay içerisinde bitirilmesi taahhüt edilen inşaatımız kısmetse Nisan veya Mayıs ayında tamamlanmış olacak" dedi.

Gündoğdu Mahallesi Atatürk İlkokulu yanındaki ve kaba inşaatı tamamlanmış, 4 kattan oluşan Vergi Dairesi yerleşkesini de gezen Bekarlar; burada inşaatı yapan müteahhitin bulunmamasından dolayı detaylı bilgi alamadı.

Karşıyaka Mahallesinde inşası tamamlanan ve önümüzdeki günlerde hizmete girmesi planlanan Sağlık Ocağında da incelemelerde bulunan Bekarlar; " Devletimizin yatırımları hız kesmeden devam ediyor. İlçemizde devletimiz tarafından yürütülen tüm yatırımları yakinen takip etmekteyim. Sağlık Ocağımızın açılışını en kısa süre içerisinde gerçekleştireceğiz. Devletimiz tarafından İlçemizdeki yatırımlar hızla sürmektedir." dedi.