Muş’un Varto İlçe Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, şehit ailelerini ziyaret ederek kurbanlık koyun hediye etti.

Sabah saatlerinde Çaylar Jandarma Karakol Komutanlığına giderek kurbanlık koyun hediye eden Kaymakam Çetin, daha sonra Ağrı’nın Patnos ilçesinden geçici görevlendirmeyle Diyarbakır’a gittiği sırada Sur’daki operasyonlarda PKK’lılarla girdiği çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Serdar Akın’ın Beşikkaya köyünde ikamet eden annesi Fikriye Akın’ı ziyaret etti. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca yaptırılan evde incelemelerde bulunun Kaymakam Çetin, şehit annesi ile sohbet ettikten sonra kendisine kurbanlık koç hediye etti.

Şehit Serdar Akın’ın annesi Fikriye Akın, gözyaşları arasında acılarının çok büyük olduğunu belirterek, "Bunu yapanın Allah belasını versin demekten başka bir şey kalmadı. Kaymakam beyin bize sunmuş olduğu katkılarından ve verdiği kurbandan dolayı kendisine teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı İsmail Terzi ile birlikte, 2001 yılında Tunceli’nin Ovacık ilçesinde görevi başında şehit olan Uzman Çavuş Hüseyin Beşli’nin eşi Hasgül Beşli’yi ziyaret ederek kendisine kurbanlık koyun veren Kaymakam Çetin, gazetecilere yaptığı açıklamasında, "Şehit alileri başımızın tacı bir ihtiyaçları olduğu zaman her zaman kendilerine kapımız açık. Teşekkür ederiz" dedi.

Şehit Uzman Çavuş Hüseyin Beşli’nin eşi Hasgül Beşli ise, Kaymakam Çetin’e teşekkür etti.