KAYSERİ (AA) - Kayseri Ülkü Ocaklarının terörle mücadelede görev yapan güvenlik güçleri için başlattığı "kahramanlara mektup" kampanyasında toplanan mektuplar PTT aracılığıyla gönderildi.

Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Aytaç Gezici, eski PTT binası önünde yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Meydanında açtıkları stant ve sosyal medya üzerinden vatandaşlara ulaşarak kampanyayı başlattıklarını söyledi.

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde görev yapan asker ve polise destek olmak için böyle bir proje gerçekleştirdiklerini ifade eden Gezici, vatandaşlardan 500 mektup geldiğini vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Topladığımız mektupları memleketimizin güneydoğusunda cesurca mücadele eden, yiğit güvenlik güçlerimize göndermek üzere buradayız. Güneydoğuda artan terör sonucu, asker ve polislerimiz hainlere karşı geniş çaplı operasyon başlatmıştır. Bizler de operasyonların devam ettiği illerde görev yapan kahramanlara, kıymetli hemşehrilerimizin duygu ve düşünlerini yazdıkları binlerce destek mektubunu kendilerine gönderiyoruz. Allah, ay yıldızlı bayrak ve memleket için mücadele edenlerin yardımcısı olsun. Şehit olan kahramanlarımıza yüce Allah'tan rahmet büyük Türk milletine de başsağlığı diliyorum."

Açıklamanın ardından Gezici, toplanan mektupları asker ve polislere yollamak üzere, PTT görevlisine teslim etti.