KAYSERİ (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, geçen sezon Kardemir Karabükspor'da forma giyen Samba Sow, Larrys Mabiala ve Abdulaziz Demircan'ı transfer etti.

Kulüp tesislerinde düzenlenen ve başkanvekili Oğuz Ortaköylüoğlu'nun da katıldığı törende Sow, Mabiala ve Abdulaziz ile ikişer yıllık sözleşme imzalandı.

Toplantıda konuşan Ortaköylüoğlu, Tonulay Kafkas'ı göreve getirerek teknik direktör sorununu çözdüklerini belirterek, "Hocamızla irtibatlı bir şekilde, onun raporları doğrultusunda transfer çalışmalarımıza başladık. Bugün de hocamızın daha önce çalışmış olduğu ve takımda görmeyi arzuladığı 3 oyuncuyla sözleşme imzalıyoruz. Bu oyuncuları Türk futbol kamuoyu zaten yakından biliyor. Kendileriyle ikişer yıllık sözleşme imzalıyoruz. Yapacağımız bu sözleşmelerin hem kendilerine hem de Kayserispor camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu. 

Sow, Mabiala ve Demircan da Kayserispor'a gelmelerinde en büyük etkenin Tolunay Kafkas olduğunu belirterek, Kayseri'de olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.