KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, kulüpte bir iki aydır süren bir yönetim krizi olduğunu belirterek, "Önümüzdeki günlerde yeni yönetimin oluşması için gayret edeceğiz" dedi.

Özhaseki, Kayserispor Kulübü'nü ziyaret ederek, yönetici Yücel Şahin ve Genel Menajer Süleyman Hurma ile görüştü.

Özhaseki, bir araya geldikleri futbolculara da moral vererek, yönetimdeki belirsizlikten etkilenmemelerini istedi.

Kayserispor'un yarın yapacağı Elazığspor maçı öncesi son antrenmanı izlemek ve futbolcularla görüşmek için geldiğini belirten Özhaseki, şunları kaydetti:

"Bir iki aydır süren bir yönetim krizi var. Önümüzdeki günlerde yeni yönetimin oluşması için gayret edeceğiz. Bugüne kadar yaptığımız 8-10 yıldır emek veren yönetimin bundan sonra da devam etmesini sağlamaktı. Emek, alın teri, gayret vardı ve başarı geldi. Bugün gelinen noktada bunları inkar etmek yakışmaz. Eskiden emek veren herkese başta Recep Mamur olmak üzere teşekkür ediyoruz. Ama arkadaşlarımız yeni yönetimde yer almak istemiyorlar. Şehrin belediye başkanı olarak bu gidişata göz yumamayız. Kanuni olarak hiçbir yetkim ve sorumluluğum olmamasına rağmen bu duruma sessiz kalmamız mümkün değil."

Özhaseki, Kayserispor yönetiminde olmak isteyenleri davet ederek, "Ben uğraşmak istiyorum, Kayserispor yönetiminde olmayı seviyorum' diyen herkes buyursun. Birçok yerde adının iyiliklerle, birinciliklerle anılmasını sağlayan Kayseri'nin spor takımına da sahip çıkmaması düşünülemez" ifadelerini kullandı.