Düzce’nin Ballıca köyü sapağında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 19 yaşındaki lise öğrencisi Talha Yılmaz, son yolculuğuna uğurlandı.

Ballıca köyü sapağında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 19 yaşındaki Talha Yılmaz için Cedidiye Camii’nde cenaze namazı kılındı. Cenazede anne ayakta durmakta güçlük çekerken, Düzce Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi olan Talha’nın sınıf arkadaşları gözyaşı döktü. Talha’nın babasının da 4 yıl önce Akçakoca’nın Subaşı köyünde define ararken 9 metre derinliğindeki kuyuda zehirli gaz nedeni ile hayatını kaybettiği öğrenildi. Gencin cenazesi cenaze aracına konduğu sırada arkadaşları gözyaşlarını tutamadılar. Yılmaz, Düzce Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Dün gece Aydınpınar Caddesi Ballıca köyü sapağında meydana gelen kazada, Muhammet K. idaresindeki 81 ED 248 plakalı kamyonet ile M.A.İ. idaresindeki 81 EZ 113 plakalı TIR çarpışmıştı. Çarpışmanın etkisi ile kamyonet yol kenarındaki elektrik direğine çarparak dururken, kamyonetin sürücüsü Muhammet K. ile Talha Yılmaz (19) yaralanmıştı. Yılmaz, kaldırıldığı Düzce Üniversitesi Hastanesi’nde sabaha karşı hayatını kaybetmişti.