KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde otomobilin tıra çarpması sonucu hayatını kaybeden aynı aileden 4 kişinin cenazesi, toprağa verildi.

Kazadan sonra otopsi için Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılan Celalettin Aktaş ile eşi Münire, oğlu Murat ve gelini Ayfer Aktaş'ın cenazeleri, hastaneden alınarak merkeze bağlı Çayağzı köyüne getirildi.

Cenazeler, Merkez Camisi'nde kılınan namazın ardından köy mezarlığında defnedildi. 

Törene, kazada yaşamını yitirenlerin yakınları, Kırşehir Valisi Necati Şentürk, AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Murat Bulut, İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli, MHP Kırşehir İl Başkanı Arif Ekici ve çok sayıda kişi katıldı.

- İki çocuğun tedavisi, GATA'da devam ediyor

Kazadan yaralı kurtulan çocuklar Celalettin Mert (1) ile İhsan Selman Aktaş'ın (3) tedavileri ise Ankara GATA'da devam ediyor. İki çocuğun da hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan, Celalettin Mert'in annesinin ayakları arasındaki bebek araç koltuğunda olması, İhsan Selman'ın da aracın yan camından fırlaması sonucu kazadan yaralı olarak kurtulduğu öğrenildi.

Kırşehir'in Kaman ilçesinde cenaze evinden dönenleri taşıyan otomobilin tıra çarpması sonucu 4 kişi ölmüş, 2 çocuk yaralanmıştı. Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan çocuklar, daha sonra Ankara GATA'ya sevk edilmişti.