KIRŞEHİR (AA) - Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta oynanan Yeşil Kırşehirspor-Sincan Belediyespor maçının ardından olaylar çıktı, 6 kişi gözaltına alındı.

Ahi Stadı'nda oynanan maçın 14. dakikasında Sincan Belediyespor, Hasan Uğur Kardal'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Yeşil Kırşehirsporlu Koray Tanbay, maçın 43. dakikasında kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Konuk ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona eren maçın ardından futbolcular arasında kavga çıktı. Taraftarlar, bu sırada sahaya çeşitli maddeler attı. Futbolcular, teknik heyetin ve görevlilerin araya girmesiyle sakinleştirildi.

Daha sonra, stadın önünde iki takım taraftarları arasında kavga çıktı. Sincan Belediyespor takım otobüsünün ve aynı alanda bulunan Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne ait minibüsün camı, atılan taşlar sonucu kırıldı.

Polis ekipleri, olaylara karışan 6 kişiyi gözaltına aldı.

Hakem Mustafa İnan ve yardımcıları, emniyet müdür yardımcısının sivil makam aracıyla stattan ayrıldı. Sincan Belediyespor takımı da yaklaşık bir saat bekletildikten sonra polis eskortu eşliğinde stattan ayrılabildi.