Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Köprübaşı’nda başlattığı Meydan ve Cephe Sağlıklaştırma Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hazırlanan projede meydanla ilçenin sosyal alan ihtiyacı karşılanırken, meydana cephe veren binalarda gerçekleştirilecek cephe sağlıklaştırma çalışması, ilçenin çehresini değiştirecek.

İl genelinde vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda projeler üreten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı’nın çehresini değiştirecek proje olan ‘Meydan ve Cephe Sağlıklaştırma Projesi’nde çalışmalarını sürdürüyor. MASKİ Genel Müdürlüğü’nün daha önce alt yapı çalışmalarını tamamladığı alanda şimdi de Meydan ve Cephe Sağlıklaştırma Projesine start verildi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Büyükşehir Belediyesi olarak daha yaşanılabilir bir şehir oluşturmak adına yoğun çaba sarf ediyoruz. Bu kapsamda Manisa’nın en ücra noktalarına hizmetlerimizi ulaştırmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz dönem Manisa merkezinde ürettiğimiz projelerimizi il geneline yayarak vatandaşlarımızın keyifle vakit geçirebilecekleri sosyal alanlar oluşturuyoruz” dedi.

Köprübaşı’nda daha önce Avukat Özcan Akçiçek Parkı’nı yenileyerek ilçenin sosyal alan ihtiyacı noktasında önemli bir eksikliğinin giderildiğini belirten Başkan Ergün, “Şimdi de ilçemizde yaşayan vatandaşlarımıza eğlenme ve dinlenme ortamı yaratmak adına meydan projemize başladık. Bu projeyle birlikte aynı zamanda meydana cephe veren binalar için cephe sağlıklaştırma projemizi hazırladık. İlçenin estetik görüntüsüne katkıda bulunacak olan bu projeyle birlikte Köprübaşı ilçemizin gizli güzelliği ortaya çıkarılacak” diye konuştu.