Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın organize ettiği ’Kredi ve Yurtlar Kurumu Değişim ve Dönüşüm Çalıştayı’, 12-14 Aralık 2014 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düzenlediği ’Kredi ve Yurtlar Kurumu Değişim ve Dönüşüm Çalıştayı’, 12-14 Aralık 2014 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek. Krediler ve burslar, inşaat-emlak, idari işler, eğitim, insan kaynakları, iç denetim ve teftiş, teknolojik dönüşüm ve yönetim konu başlıklarının konuşulacağı çalıştay, 215 kişinin katılımıyla düzenlenecek. Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu’nda (KYK) görevli genel müdür ve genel müdür yardımcıları, daire başkanları, KYK bölge müdürleri ve müdür yardımcıları ile ilgili personelin katılacağı çalıştay ile kredi/burs ve yurt başvuru, değerlendirme, yerleştirme, kayıt, öğrenci takip, tesis kiralama, arsa ve malzeme tahsis, işletici seçimi süreçlerinin sisteme temel oluşturması ve gerekli kararların alınması amaçlanıyor. Çalıştayda ayrıca 3 Temmuz 2014 tarihinde başlayan KYK’da yürütülen Değişim ve Dönüşüm Projesi kapsamında planlanan takvime uygun olarak analizi tamamlanan mevcut süreç uygulamalarında iyileştirme, geliştirme ve değişiklik konuları tartışılacak.

3 gün sürecek çalıştaydaki oturumlar, KYK’da analiz çalışması yürütülen daire başkanlıkları bazında ve kritik öneme sahip iş süreçleri ve konuları odağında gerçekleştirilecek.