Eskişehir’de, 7. kattan düştüğü esnada temizlik işçisi tarafından kurtarılan 4 yaşındaki Ecrin’in evine gider gitmez yaptığı ilk şey, kucağına aldığı oyuncak bebeğiyle birlikte resim yapmak oldu.

Küçük Ecrin, hastanedeki 11 günlük tedavisinin ardından anne ve babasıyla birlikte evinin yolunu tuttu. Gökmeydan Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı üzerindeki evlerine geldiklerinde küçük Ecrin’in yanına aldığı oyuncak bebeğiyle ve yapmaya çalıştığı resimlerle gazeteciklere poz verdi. Daha sonra olay anında küçük Ecrin’in yanında bulunan, o günden bugüne kadar kayıp olan ve bugün Seyitgazi ilçesinde bulunan teyze Nurcan Geyik de eve geldi. Yeniden buluşan teyze geyik ve Ecrin uzun süre sarılarak hasret giderdi.

Evde gazetecilere açıklamalarda bulunan anne Yaşar Esen, çok mutlu olduğunu söyledi. Duygularını ifade eden anne Esen, “Rabbim bana bugünü gösterdiği için çok mutluyum. Allah’ıma binlerce şükür. Şükrü ağabeye, sağlık personeline ve yanımda olan bütün dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Bugünleri göremeyebilirdik de. Herkes şuan bir arada ve bugün çok mutluyum. Rabbim anneye bir evladı bir sefer nasip eder. Yüce Mevlam bana ikinci bir mucizeyle geri verdi. Binlerce şükür diyorum” dedi.

Baba Hüsnü Esen de, kahraman işçi Şükrü Deniz başta olmak üzere kendileri üzerinde emeği geçen herkese teşekkür etti.