Kur’an-ı Kerim kursuna katılan işitme engelli kadınlara Ankaralı işadamı Dursun Yozgat tarafından eşarp hediye edildi.

İşaret Dili Tercümanları Derneği ve Ortadoğu İşitme Engelliler Spor Kulübü Eğitim Derneği ile Çankaya Müftülüğü’nün işbirliğiyle Ankara’daki işitme engelli kadınlar için düzenlenen Kur’an-ı Kerim kursuna katılan kadınlara Ankaralı işadamı Dursun Yozgat tarafından sürpriz eşarp hediyesi geldi. Dernek Başkanı Hürriyet Cemal Özkaynak, geniş ilgi gören kursla ilgili yazılı ve görsel medyada çıkan haberlerin hayırsever işadamlarının ilgisini çektiğini söyledi. Özkaynak, Kur’an öğrenme konusunda azimle çalışan işitme engelli kadınlar için gelen sürpriz hediyenin kendileri için büyük bir moral kaynağı olduğunu belirterek, işadamına ve etkinliklerinde kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti. Özkaynak, şunları söyledi:

“Ankara’daki işitme engellilerin dini bilgiler edinebilmesi ve Kur’an-ı Kerim okumayı öğrenebilmesi için düzenlediğimiz kurs başarıyla devam ediyor. Kıymetli kurs öğretmenlerimizin gözetiminde 65 işitme engelli kadınımız hem dini bilgi ediniyor hem de Kur’an-ı Kerim öğreniyorlar.”

Hayırsever işadamı tarafından gönderilen eşarplar, kursa katılan 65 işitme engelli kadına Dernek Başkanı Hürriyet Cemal Özkaynak tarafından dağıtıldı.