KÜTAHYA (AA) - Kütahya'nın Emet ilçesinde, iki aile arasında çıkan ve 1'i kadın 4 kişinin hayatını kaybettiği silahlı kavga ile ilgili gözaltına alınan 1 kişi daha tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Gürpınar köyünde çıkan silahlı kavgada Kürşat İlhan, annesi Esengül İlhan, Abdullah Akkaya ile amcası Mesut Akkaya'nın öldürülmesi olayı ile ilgili gözaltına alınan Adil A, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlı Adil A, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili dün Ali Osman İ'de tutuklanmıştı. 

Bu arada, polis ve jandarma ekiplerinin köyde olası bir olaya karşı bekleyişi sürüyor.

- Olay 

İlçeye bağlı Gürpınar köyünün girişinde Kürşat İlhan (24) idaresindeki otomobil ile Abdullah Akkaya (26) yönetimindeki otomobil çarpışmış, maddi hasarlı kazanın ardından pompalı tüfek ve tabancaların kullanıldığı kavgada Kürşat İlhan ile annesi Esengül İlhan (55), Abdullah Akkaya ile amcası Mesut Akkaya (40), dedesi Abdullah Akkaya (70) ve köyde ikamet eden Mehmet Keskin (32) yaralanmıştı.

Yaralılardan Kürşat İlhan ile annesi Esengül İlhan, Abdullah Akkaya ile amcası Mesut Akkaya Emet Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen yaşamını yitirmişti.