Lösemi ve kanser ile zor günler yaşayan aileler bir de tüm dünyayı saran Kovid-19 salgını ile mücadele ediyor. Dayanışmanın ve paylaşmanın en güzelini ve en güçlüsünü sergileyerek Ramazan ayında da LÖSEV yoksullukla savaşan ailelerinin yanında olmaya devam ediyor. Türkiye’nin her yerindeki lösemi ve kanserle mücadele eden ihtiyaç sahibi ailelere gönderilen Ramazan kolilerinde, temel gıdadan giyime, temizlik ürünlerinden oyuncağa kadar ailelerin tüm ihtiyaçları var. Ramazan’ın başlaması ile birlikte koli yardımlarına hız veren LÖSEV, beş binden fazla koliyi ihtiyaç sahiplerine şimdiden ulaştırdı. Ramazan kolileri Lösemili Çocuklar Köyü’nde LÖSEV’in lösemiyi yenen gençleri, aileleri, gönüllü ve çalışanları ile birlikte hazırlandı.

KANSERLE MÜCADELENİN EN GÜZEL YOLU DAYANIŞMA

Zorlu bir süreçten geçtiğimiz salgın döneminde, aileler, lösemi ve kanserle savaşırken yoksulluk ve salgınla da mücadele içinde. LÖSEV Genel Koordinatörü Hülya Ünver bu dönemde ailelerin çektiği zorlukları şöyle anlatıyor: “Zaten yokluk içinde lösemi ve kanser illeti ile savaşan çocuklarımızın ailelerinin çoğunluğu, gündelik işlerde boğaz tokluğuna geçinen çalıştıkları işlerini de COVID 19’dan kaynaklı kısıtlamalar nedeniyle kaybettiler. Tedaviye ulaşamayan çocuklarımız ve yetişkin hastalarımız, işten çıkarılan anne-babalarımızın sayısı çok fazla. Büyük LÖSEV Ailesi olarak dayanışmanın en güzel örneğini sergileyerek bu zor günlerde de ailelerimizin yanındayız. Var gücümüzle, paylaşmanın ayı Ramazanda, salgın demeden çocuklarımız için çabalıyoruz. Çünkü biz biliyoruz ki kanserle de salgınla da mücadelemizi başarıyla sonuçlandıracağız.”

SİZ DE FİTRE VE ZEKÂTLARINIZLA BİR ÇOCUĞUN YÜZÜNDEKİ GÜLÜMSEME OLABİLİRSİNİZ!

LÖSEV’e kayıtlı, lösemi ve kanser tedavisi gören ihtiyaç sahibi ailelere ulaşması için Fitre, Fidye, Koli Koli Mutluluk ve Zekât bağışlarınızı,

www.losev.org.tr internet sitesinden veya Türkiye’deki bütün banka şubelerinin bağış ekranlarından “LÖSEV” i seçerek yapabilirsiniz.

Ülkemizin her köşesindeki PTT şubelerinden ya da LÖSEV irtibat ofislerinden gerçekleştirebilirsiniz.

SMS ile Fitre bağışlarınız için "FİTRE" Fidye Bağışlarınız için "FİDYE" yazın 1998'e gönderebilirsiniz. (28 TL)